15-05-2010

Brighton dag III

Aan al het goede komt een einde. Zo ook het bezoek aan Brighton.

Na vroeg te zijn opgestaan gauw een ontbijtje weggewerkt. Iets wat ik niet ga missen zijn zeker de enorm smerige worstjes bij het ontbijt. Die hingen me echt de strot uit al na twee dagen. Net als de scrambled eggs, smaakt ook nergens naar.

Het station in Brighton


Hoe dan ook, eerder dan geplanned naar het station gelopen om daar al snel de trein naar Londen Victoria te pakken. Het begin van de ellende! Uiteindelijk wel redelijk op tijd in London, maar daar sta je dan, van London Victoria moesten we naar London Liverpool street. Normaal geen probleem met de Underground, ware het niet dat deze vandaag vanwege onderhoud niet reed. Via drie omwegen uiteindelijk toch op Liverpoolstreet aangekomen waar we eerst nog wat gegeten hadden. Tijdens het eten zagen we wel dat we al wat aan de late kant waren, opzicht geen probleem, we waren al ingechecked.

Eenmaal in de trein naar het vliegveld ging de trein voor de lol leek het een half uur stil staan, het ging allemaal wel erg spannend worden. Omdat we echt net optijd op het vliegveld waren. Gauw door de douanne gegaan. Om vervolgens te merken dat de vlucht wederom -Easyjet, onthoudt die naam- te laat was. Veel te laat.

Vliegveld vanuit het vliegtuig


Een uur te laat weggevlogen, dus ook een uur te laat op Schiphol. Om het kort te houden, de trein had pech onderweg dus ook dit duurde een dik half uur langer.

Eindelijk in de lucht!


Raar einde van een leuk weekend, volgend jaar toch liefst twee keer, of misschien drie keer gaan. Heb onderdag nu, zal me ook niet meer vergissen in het vliegveld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten