10-05-2010

Brighton Dag I

Voor de eerste keer van het 2009/2010 seizoen naar Brighton geweest. Wat ook meteen de laatste wedstrijd van het seizoen was.

Na een hoop moeite om vliegtickets te boeken was het wel even spannend of alles goed ging met inchecken. Gelukkig had ik mij hier behoorlijk in vergist en waren we ruim op tijd, goed, door de controles heen. De vlucht was ruim vertraagd, maar dat zou later een voorbode zijn op meer ellende onderweg. Lees het terug bij dag III..

Aangezien ik het foute vliegveld had aangeklikt, London stansted inplaats van London Gatwick landden we niet vlak bij Brighton (op 25 minuten) maar op 2,5 uur reizen, via London, met een stuk Metro. Omdat we ondanks de kleine verstraging van Easyjet nog veel te vroeg waren, zijn we (patrick en ik) wezen rondkijken in London, voor mij was het alweer een tijd geleden en voor Patrick zelfs de eerste keer. De Tower Bridge, Trafalgar square, underground, alles hebben we wel gezien die dag.

De Tower Bridge


Trafalgar Square

Waarna we rond half vijf in de middag de trein namen van London Victoria naar -eindelijk- Brighton. In de trein een bak koffie (ja echt..!!) gedronken. Was grappig systeem, op een lege beker wordt koffiepad houder gezet, waar vervolgens water op wordt gegoten. Na 5 minuten heb je vervolgens laffe koffie...


Eenmaal in Brighton zijn we naar het hotel gelopen, Patrick had nieuwe schoenen en daardoor enkele dikke, hinderlijke blaren. Zodat we de rest van de dag niet heel veel meer gelopen hebben, na wat drankjes en een maaltijd nog uitkeken over de zee en op Brighton Pier. Want ondanks de post hieronder, het hotel was prima, de kamer wel wat gedateerd, maar het uitzicht was super. In de nacht onder het genot van enkele schreeuwende homos op de boulevard, (het stikt ervan in Brighton) kwam een einde aan dag een

De pier overdag, vanaf het balkon van de hotelkamer


Nacht uitzicht vanaf het hotel op de Brighton Pier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten