10-10-2010

Skrivany voetbal toernooi 2010.

Een van de hoogtepunten van het jaar zit er weer op. Het Impress Skrivany voetbal toernooi.

Elk jaar weer één van de hoogtepunten van het jaar. Voetbal, Tsjechië en bier, een veel gelukkigere combinatie bestaat niet.

Donderdag erheen, vrijdag voetballen, zaterdag terug.
Voor de eerste keer gingen we met een bus en de Opel combo. Goeie combitie, want we reden er redelijk vlot naartoe. Jammer van de irritante file in Usti nad Labem, paar weken daarvoro een paar uur stil gestaan, nu viel het wel mee, denk een uurtje. Al met al veilig aangekomen in ons hotel in Mysteves op een paar kilometer van Skrivany.


Na het uitpakken wezen eten in Novy Bydzov, en een potje bowlen. Groot succes, na iets teveel dranken werden de ballen steeds verder gegooit. Opzicht nog wel redelijk zuiver.. Bowlen is natuurlijk geweldig, vooral na deze tussenstand..


Echter na een half uur werd het allemaal wat onzuiverder. Op het eind zo onzuiver dat de bal niet vooruit gegooid werd, maar recht de lucht in (niet door mijn natuurlijk.... ) Dwars door het systeemplafond heen. Ging natuurlijk nergens over, maar hard om gelachen.Daarna gauw terug naar het hotel, nog wat gedronken en slapen.
De volgende dag mocht iedereen vroeg opstaan, douchen. ontbijten en hoppa, voetballen.
Helaas niet gewonnen dit jaar, in de kwartfinales eruit. De poule ging nog makkelijk, maar daarna was het dus snel over. Geen ramp, het is een toernooi, puur voor de fun.
Na de prijsuitreiking even terug naar het hotel, douchen, omkleden en naar de feestavond. Dat was schandalig gezellig, hoewel we rond 12 weg zouden gaan, bleven we met drie man en een paar dames van Skrivany hangen tot half 4. Daarna toct maar gauw terug en slapen. Tot kwart voor 7.... Zucht.
Einde van de pret, terug naar Nederland!
  Einde van het feest...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten